Routebeschrijving Culemborg

Auto:
De navigator instellen op: Het Hof 1, Culemborg!
Komend vanuit het noorden of het zuiden via de A2, afslag Culemborg (N320) nemen. Bij de rotonde de tweede afslag nemen. En bij alle stoplichten die je tegen komt rechtdoor rijden. Vervolgens komen er twee rotondes op de N320, hier ook rechtdoor blijven rijden. Vervolgens kom je bij een kruispunt met stoplichten, daar moet je linksaf slaan. De nu komende drie rotondes de weg rechtdoor vervolgen. Na de derde rotonde rijd je op de Zandstraat. Na 200 meter de bocht naar links (Boerenstraat) en na 100 meter de bocht naar rechts vervolgen. Na Albert Heijn aan de rechterkant gepasseerd te hebben, het kruispunt iets links aanhoudend, rechtdoor oversteken. Na het passeren van de molen aan de linkerhand, de brug over en links de auto parkeren op het parkeerterrein (Het Hof). Vanaf hier loop je richting stad en na 50 meter, ligt links de Herenstraat. Op nr. 37 kun je aanbellen bij de bel genaamd Praktijk. Vanaf de eerste verdieping wordt er open gedaan en kun je op die verdieping de wachtkamer vinden. Mocht er geen gehoor gegeven worden aan de bel met het bordje Praktijk, druk dan gerust op de andere bel.

Het is betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 9:00 uur tot 18:00 uur. Tarief is € 1,- per uur, langer dan 3 uur parkeren is het € 1,30 per uur. Er kan met munten en met pinpas worden betaald.

Trein:
Uitstappen bij station Culemborg en het station aan de voorkant (Stationplein) verlaten. Het meest makkelijke is om vanaf daar de weg te vervolgen per taxi of ter voet. In ongeveer 15 minuten loop je naar de locatie.

De looproute is dan als volgt:
Meteen op het Stationsplein linksaf de Stationsweg in lopen. Na 300 meter, bij de rotonde, rechtsaf de Stationssingel in. Na 100 meter neem je de eerste afslag naar links. Je loopt nu op de Triosingel, langs de gracht. Aan het einde het kruispunt oversteken. Je bent nu op de Burgemeester Keestrasingel. Aan het einde zie je aan je linkerhand de molen staan, daar sla je linksaf. Vervolgens loop je de brug over en na 150 meter loop je de Herenstraat in. Op nr. 37 kun je aanbellen bij de bel genaamd Praktijk. Vanaf de eerste verdieping wordt er open gedaan en kun je op die verdieping de wachtkamer vinden. Mocht er geen gehoor gegeven worden aan de bel met het bordje Praktijk, druk dan gerust op de andere bel.

Bezig met laden...