Neem contact met mij op

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Ik hoor graag van je! Je kunt me bereiken via de telefoon op 06-44373537 of via e-mail op info@brittvanhest.nl. Je kunt ook het contactformulier hieronder invullen. Ik doe mijn best om je binnen 24 uur op werkdagen terug te bellen of te mailen.

Van 24 juli t/m 12 augustus ben ik op vakantie. Vanaf dinsdag 13 augustus probeer ik gemiste mails, telefoontjes en appjes z.s.m. te beantwoorden.

Individuele begeleiding

Zoek je individuele begeleiding? Je bent welkom op mijn locatie in Utrecht, dinsdag en woensdag. Hieronder vind je het adres en de routebeschrijving.

Op dit moment kan ik helaas geen vergoeding vanuit de basiszorgverzekering bieden voor mensen die een verzekering hebben bij Menzis, CZ, VGZ, Salland/ENO en Aevita, of die daar onder vallen. Dit heeft te maken met een zorgplafond die is bereikt. Hopelijk heb ik binnenkort goed nieuws hierover.

In mijn praktijk heb ik gemerkt dat je d.m.v. een (familie)opstelling sneller tot de kern van het probleem komt en inzicht krijgt in hoe je die kan aanpakken. Dit kan jouw familiesysteem betreffen maar niet alles is te herleiden naar dat systeem. Maar ook bijvoorbeeld naar hoe jouw persoonlijkheid is gevormd (door o.a. genen, cultuur, maatschappij, situaties die je in het leven hebt meegemaakt, etc.). Door een traject te beginnen met een (familie)opstelling zijn er veel minder sessies nodig, zelfs vaak maar 1! Deze kunnen we vaak op korte termijn inplannen.

Praktijkadres Utrecht

Jagerskade 17B
3552 TL te Utrecht

Bel hangt rechts op het raam van het gebouw naast het naambordje Psychologenpraktijk Nederveld & Van Hest.

Routebeschrijving Utrecht

Registraties

NIP registratie: 221038
NFG registratie: 8895
RBCZ registratie: 180864R
AGB-code therapeut: Op aanvraag
AGB-code praktijk: Op aanvraag

Overige gegevens

Bank nr.: NL51INGB0008067562
KvK nr.: 62503340

Behandelovereenkomst

Lees meer over de afspraken over de gang van zaken in de praktijk.

Lees meer

Klachtprocedure

Lees hier meer over wat te doen bij een klacht en waar je dan terecht kan.

Lees meer

Privacybeleid AVG

Vanuit de AVG (Algemene Verordening Gegevensverwerking) gelden er regels t.a.v. jouw gegevensverwerking. Hoe jouw gegevens worden verwerkt lees je in het Privacybeleid.

Lees meer

Algemene Voorwaarden

Lees hier meer over de algemene voorwaarden.

Lees meer

Neem vrijblijvend contact op met mij

Bezig met laden...