Informatie

Momenteel ben ik met zwangerschapsverlof en kan daarom geen cliënten aannemen. Deze zal naar verwachting halverwege juni 2021 voorbij zijn en ben je welkom om je aan te melden.

Tot die tijd kun je in Utrecht terecht bij Niels Nederveld (06-27 05 30 20, info@nielsnederveld.nl, www.nielsnederveld.nl).

En in Culemborg kun je voor slaapproblemen terecht bij Chantal de Wit (0345-531 408, https://alphafysiotherapie.nl/diensten/slaapoefentherapie/). Voor overige problemen wil ik je graag de volgende vrouwen in Culemborg aanbevelen: Masja Smit (www.psychologiepraktijkmasjasmit.nl), Leonore van Wingerden (www.vanwingerdenpsychologie.nl) en Els de Rooij (www.elsderooij.nl).

Voor vragen of meer informatie kan je mij per telefoon (06-44373537) of per e-mail (info@brittvanhest.nl) vrijblijvend benaderen, hiervoor kun je ook onderstaand contactformulier gebruiken. Op werkdagen probeer ik jou binnen 24 uur terug te bellen of te mailen, i.v.m. mijn zwangerschapsverlof kan dit mogelijk wat langer duren.

In deze gekke tijd waarin het coronavirus heerst en we zoveel mogelijk binnen blijven om het virus te bestrijden, is beeldbellen een goede optie om toch aan je hulpvraag te werken. Dus schroom niet om contact op te nemen voor begeleiding. Via de volgende link kun je mij in ieder geval al zien op beeld om je over te halen om de drempel over te stappen naar beeldbellen:

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6651800007634759681/

Voor individuele begeleiding kun jij terecht op de locatie in Culemborg of in Utrecht. Op vrijdag werk ik in mijn praktijk in Utrecht en op woensdag in de praktijk te Culemborg. Zie hieronder voor de adressen en routebeschrijvingen. Op beide locaties is er de mogelijkheid om te pinnen (bij voorkeur).

Het is mogelijk om af te spreken op een andere, door jou aangegeven, locatie. Hier wordt een meerprijs voor gerekend, plus de bijbehorende reiskosten. Zie ‘Vergoedingen’ voor de prijzen.

Locatie Culemborg

Herenstraat 37
4101 BS te Culemborg

Routebeschrijving Culemborg

Locatie Utrecht

Jagerskade 17B
3552 TL te Utrecht

Bel (wit) hangt rechts op het raam van het gebouw naast het naambordje (Psychologenpraktijk Nederveld & Van Hest).

Routebeschrijving Utrecht

Registraties

NIP registratie: 221038
NFG registratie: 8895
RBCZ registratie: 180864R
AGB-code therapeut: Op aanvraag
AGB-code praktijk: Op aanvraag

Overige gegevens

Bank nr.: NL51INGB0008067562
KvK nr.: 62503340

Behandelovereenkomst

Lees meer over de afspraken over de gang van zaken in de praktijk.

Lees meer

Klachtprocedure

Lees hier meer over wat te doen bij een klacht en waar je dan terecht kan.

Lees meer

Privacybeleid AVG

Vanuit de AVG (Algemene Verordening Gegevensverwerking) gelden er regels t.a.v. jouw gegevensverwerking. Hoe jouw gegevens worden verwerkt lees je in het Privacybeleid.

Lees meer

Algemene Voorwaarden

Lees hier meer over de algemene voorwaarden.

Lees meer

Neem vrijblijvend contact op met mij

Bezig met laden...